Welkom

Projectmanagement - Projectontwikkeling - BouwbegeleidingDe Marke van Ruinen ontwikkeling van 25 recreatiewoningen

Rust, natuur, ontspanning en ruimte, de Marke van Ruinen heeft het. Het vakantiepark is de ideale plek om te genieten van de natuur en thuis te komen in een woning die van alle gemakken is voorzien.

De boswachterij Ruinen, met een oppervlak van meer dan duizend hectare, grenst direct aan het vakantiepark. Het natuurgebied is makkelijk en snel te bereiken te voet of per fiets.

Zin in een uitgebreidere fietstocht? In een half uur fietst u naar het Nationaal Park Dwingelderveld, hier lopen twee schaapskuddes met een herder rond die de heide onderhouden. Of ga op een zondagmiddag een wandeling maken met de boswachter van Natuurmonumenten.

Het unieke brinkdorp Ruinen ligt op een steenworp afstand van de Marke van Ruinen. In het dorp zijn diverse restaurants en worden gezellige evenementen georganiseerd zoals het Brinkfestijn in de zomer en de jaarlijkse kerstmarkt.

  • 181018_Recreatiewoning_EN_S01
  • 181018_Recreatiewoning_EN_S02
  • standaard
  • wellness
  • standaard2
  • wellness 2jpg
  • marke van ruinen model_2 - Foto


6 persoons- standaard

De karakteristieke vakantiewoning heeft een royale indeling en staat op een perceel van ca 400 m2. De ruim opgezette woning wordt traditioneel gebouwd en voorzien van een rieten dak. De woning is geheel gestoffeerd en is ingericht met kwaliteitsmeubelen. De woonkamer beschikt over een gezellige gashaard voor de koelere dagen en wanneer het warmer is stapt u direct vanuit de woonkamer het verharde terras op. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Verder is de woning voorzien van drie slaapkamers en een extra badkamer. In totaal zijn er achttien standaard woningen beschikbaar

6 persoons Wellness

Bent u op zoek naar meer luxe? De Marke van Ruinen beschikt over zeven Wellness woningen die zijn voorzien van een 6 persoons jacuzzi, 6 persoons sauna en een extra doucheruimte. De royale vakantiewoning wordt traditioneel gebouwd, voorzien van een karakteristiek rieten dak en volledig gestoffeerd opgeleverd. Daarnaast is de woning bij oplevering ingericht met hoogwaardig meubilair. Geniet in de woonkamer op koele avonden van de gezellige gashaard en stap op mooie dagen direct vanuit de woonkamer het verharde terras op. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Met drie slaapkamers en een ruime badkamer is deze luxueuze woning geschikt voor zes personen.