Projectontwikkeling
Real Estate
Nieuws

Welkom 


Even voorstellen wat wij voor u kunnen betekenen!


Wij richten ons in het bijzonder op woningbouw en recreatieprojecten, en de eindgebruiker en de marktsituatie staan hierbij continue centraal. Rendabele en kwalitatief hoogwaardige projecten, daar staat Servira voor.

Wij ontwerpen en maken een bouwplan, dat volledig is gebaseerd op uw wensen en eisen. U zet pas uw handtekening als u voor honderd procent tevreden bent met de plannen, plattegronden en tekeningen en 3D presentaties. Onze deskundigen zijn altijd up-to-date als het gaat om de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en wettelijke voorschriften. Wij kunnen u daarom een creatief en innovatief plan aanbieden.

Heeft u als vastgoedbedrijf snel een mooi 3D plan nodig op uw kavel ! Wij maken meestal binnen 2 dagen een mooi situatie in 3D op schaal van uw project. Op onze site kunt voorbeelden hiervan zien.

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt  goed in bent!  Door ons groot netwerk hebben wij directe contacten met eindbeleggers en investeerders.