Welkom
Projectmanagement - Projectontwikkeling - Bouwbegeleiding
 

Welkom 

Wij richten ons in het bijzonder op woningbouwprojecten en verblijfsrecreatie projecten(vakantieparken). 

De eindgebruiker en de marktsituatie staan hierbij continue centraal. Rendabele en kwalitatief hoogwaardige projecten, daar staat Servira voor.

Ons team beschikt over een gedegen kennis van zaken en de benodigde management kwaliteiten. In het verleden opgebouwde ervaringen worden voortdurend omgezet in het optimaliseren van het ontwikkelproces en de kwaliteit in de projecten.
Uw project laten ontwerpen door een ervaren designer en zelf de touwtjes in handen houden ? ja dat is wat wij u kunnen bieden. 

Een ontwikkeling van een project op gebied van het structuur goed in elkaar zetten is wat wij graag voor u willen doen. wij ontwikkelen uw project compleet met een goed onderbouwt plan met een compleet financieel overzicht.

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent! 

Door ons groot netwerk hebben wij directe contacten met eindbeleggers en investeerders.


Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en bieden ondersteuning voor alle managementaspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.