Projectontwikkeling
Real Estate

Welkom 


Even voorstellen wat wij voor u kunnen betekenen!


Wij richten ons in het bijzonder op woningbouwprojecten en recreatie projecten, en de eindgebruiker en de marktsituatie staan hierbij continue centraal. Rendabele en kwalitatief hoogwaardige projecten, daar staat Servira voor.


 General Manager U.E. Gremmer      
                

 

Wij ontwerpen uw droomhuis en maken een bouwplan, dat volledig is gebaseerd op uw wensen en eisen. U zet pas uw handtekening als u voor honderd procent tevreden bent met de plannen, plattegronden en tekeningen. Wij hebben de beste specialisten in huis als het gaat om zaken als geluidsisolerend en energiebesparend bouwen en de subsidies die dit financieel aantrekkelijk maken. Onze deskundigen zijn altijd up-to-date als het gaat om de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en wettelijke voorschriften. Wij kunnen u daarom een creatief en innovatief plan aanbieden.

Het is onze uitdaging om uw droomhuis of project te verwezenlijken. Wij ontwerpen en bouwen voor elk budget; van bungalow tot luxe villa. Vrijwel elke wens, passend binnen uw budget, is in de praktijk uitvoerbaar. U krijgt een levensloopbestendig huis, dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Als u wat ouder, mindervalide of invalide bent heeft u wellicht bijzondere woonbehoeften. Wij kunnen u een barrière vrij huis met optimaal comfort aanbieden.

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!  Door ons groot netwerk hebben wij directe contacten met eindbeleggers en investeerders.