Welkom

Projectmanagement - Projectontwikkeling - BouwbegeleidingWelkom 

Wij richten ons in het bijzonder op woningbouwprojecten en verblijfsrecreatie projecten(vakantieparken). 

De eindgebruiker en de marktsituatie staan hierbij continue centraal. Rendabele en kwalitatief hoogwaardige projecten, daar staat Servira voor.

Ons team beschikt over een gedegen kennis van zaken en de benodigde management kwaliteiten. In het verleden opgebouwde ervaringen worden voortdurend omgezet in het optimaliseren van het ontwikkelproces en de kwaliteit in de projecten.
PROJECTMANAGEMENT

Uw project laten begeleiden door een ervaren projectmanager en zelf de touwtjes in handen houden ? ja dat is wat wij u kunnen bieden. 

ONTWIKKELING

Een ontwikkeling van een project op gebied van het structuur goed in elkaar zetten is wat wij graag voor u willen doen. wij ontwikkelen uw project compleet met een goed onderbouwt plan met een compleet financieel overzicht.

PROJECT VERKOPEN

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!


Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en bieden ondersteuning voor alle managementaspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.