Projecten

Bij Servira BV zijn we trots op onze diverse portfolio van succesvolle projecten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector hebben we een indrukwekkend trackrecord opgebouwd van hoogwaardige ontwikkelingen en tevreden klanten.
Of het nu gaat om residentiële, commerciële of recreatieve projecten, we streven altijd naar excellentie in elk aspect van ons werk. Elk project begint met een visie, en we zetten ons in om die visie om te zetten in werkelijkheid met vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail.
Onze projecten variëren van kleinschalige renovaties tot grootschalige nieuwbouwontwikkelingen. 

We hebben luxe woningen gecreëerd die voldoen aan de hoogste normen van comfort en stijl, commerciële ruimtes die inspireren en uitnodigen, en recreatieve voorzieningen die ontspanning en plezier bieden aan bezoekers van alle leeftijden.
Bij Servira BV streven we naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitmuntendheid. We nemen de tijd om te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en werken nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat elk project aan hun verwachtingen voldoet, zo niet overtreft.

Blader door een kleine greep van onze projecten hieronder om een indruk te krijgen van ons werk en de mogelijkheden die we bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe we uw volgende project tot leven kunnen brengen.


In ontwikkeling van 250 recreatiewoningen aan de rand van de Hondsrug


Nieuw in ontwikkeling 3 stuks twee onder een kap woningen te Noordbroek.

Wij starten binnenkort met fase 2 aan de Dreeslaan te Noordbroek met de ontwikkeling en verkoop van 3 stuks twee onder een kap woningen.


Te koop aangeboden bouwlocatie te Hardenberg.

Op een prachtige landelijke locatie te Hardenberg hebben wij een bouwkavel met landerdij in de verkoop waar wij de ontwikkeling en uitvoering kunnen verrichten voor de kopende partij. Selekt Huis heeft een mooi huis hierop als mogelijke droomhuis getekend met een onderliggende offerte voor de nieuwe eigenaar.

  • Locatie Hardenberg
  • ontwerp Selekt Huis 3
  • ontwerp Selekt Huis
  • ontwerp Selekt Huis 2


In ontwikkeling 10 starterswoningen te Hoogezand,( Alle woningen zijn verkocht )

Aan de Troelstralaan te Hoogezand hebben wij 10 starterswoningen in 3d visalisatie gemaakt en wij begeleiden de gehele bouwproces voor de opdrachtgever.


Ontwikkeling kleinschalige recreatie in Friesland.

Voor een opdrachtgever hebben wij een kleinschalig recreatiepark getekend.